Terrasser

Vi laver terrasser i Herning og resten af Midtjylland

Savner du et uderum, der indbyder til hyggelige stunder? Vi har løsningen. En smuk og holdbar terrasse, som du kan få glæde af til mange udesæsoner.

Vores tømrere er også yderst erfarne og dygtige, og de vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at din terrasse er præcis, som du ønsker det.

Har du en udfordring til os?

Skal vi bygge din terrassedrøm? Vi elsker udfordringer – og tilfredse kunder. Det kan vi heldigvis kombinere ved at skabe den træterrasse, du drømmer om. Og hos os er specialopgaver med terrasseopbygning standardopgaver, for vi ved, hvad der skal til for at skabe en brugbar og smuk terrasse.

Fra træt til nyt

Træ er et skønt naturmateriale, men hvis du har en gammel træterrasse, kan det både være knap så pænt, men også farligt. Lund Tømrer og Montage hjælper dig til en ny, lækker terrasse. Vi arbejder i forskellige materialer, både til underlag, konstruktion og overfladen, så det hele vejen i gennem bliver den bedste løsning til dine behov.

Skal du have skabt en ny terrasse i Herning? Hos Lund Tømrer og Montage sætter vi en ære i at bygge din terrassedrøm. Kontakt os og fortæl, hvad vi kan gøre for dig.

lækker terrasse i thermotræ med matchende læhegn i lister

Lækker terrasse i thermotræ med matchende læhegn i lister. ddd
lækker terrasse i thermotræ med matchende læhegn i lister.

3 gode grunde til at vælge os

Hvorfor skal du vælge Lund Tømrer og Montage?

Fleksibilitet

Vi er kendt for vores fleksibilitet, der sikrer, at arbejdet tilpasses dine behov og ønsker, så du kan få den bedste proces og det bedste resultat.

Vi skaber tryghed for vores kunder

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger altid for at levere det bedste håndværk til vores kunder. Vi er stolte af vores ekspertise og høje standarder, der sikrer, at du får en holdbar og smuk løsning, der holder i mange år.

Bred vifte af kompetencer

Vi har en bred vifte af kompetencer, der gør os i stand til at udføre enhver tømreropgave, uanset om det drejer sig om tagarbejde, døre og vinduer, renovering, gulve eller specialopgaver. Vores erfarne og dygtige medarbejdere kan håndtere enhver udfordring og sikre dig den bedste løsning.

Send din opgave direkte

Vi udfører tømrerhåndværk for private og erhverv. Skal du bruge en tømrer i Herning og Jylland? Kontakt os, og lad os høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.


   

  Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.
  Felter markeret med * skal udfyldes.

  Vi kan hjælpe med alle typer opgaver inden for:

  Fandt du ikke det du søgte?

  Kontakt os endelig, såfremt du har en specifik forespørgsel på et projekt,
  som ikke er nævnt ovenfor.​ Se mere af vores udførte arbejde på Facebook

  Specialopgaver i Herning

  Se vores anmeldelser

  Skift af emhætte

  Vi har fået skiftet vores gamle og grimme emhætte ud med en loftsemhætte. Vores henvendelse blev besvaret hurtigt, aftalerne blev overholdt, der har været god kommunikation hele vejen, og det har resulteret i flot og veludført arbejde. Vi er meget tilfredse.

  Garageloft Skiftet - Meget Tilfreds

  Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde.

  I mit nybyggede hus var troldtekt loftet i garagen sat op, uden at pladerne var blevet akklimatiseret først. Der var derfor store mellemrum mellem pladerne. Mit garageloft skulle derfor nedtages, gamle plader kasseres og nye sat op.

  Lund fik opgaven, og det nye loft sidder helt perfekt. Klar anbefaling herfra.

  Hurtig og ordentligt arbejde!

  Jeg manglede hjælp til ny tagkonstruktion på garagen. Drengene rykkede ud allerede halvanden uge efter og skiftede det hele, og arrangerede endda kontakten til ham der skulle brænde pap på! Det hele gled helt efter bogen og de sluttede endda med at spørge om de lige skulle fuge vinduerne om! 🤩