Renovering

Opgradér dit hjem med vores renoveringshjælp i Herning

Gemmer dit hjem eller virksomhedsbygning på renoveringsprojekter, der overstiger dine evner eller din tid til det? Lund Tømrer og Montage har stor erfaring med mange forskellige typer renovering, og vi har endnu ikke oplevet, at en renoveringsopgave har været for stor til, at vi i første omgang har kunnet tage et kig på opgaven og give vores rådgivning i forhold til dine muligheder.

Vores rådgivning om renovering er baseret på et branche- og materialekendskab, som sikrer dig et holdbart, velfungerende og pænt resultat på ethvert renoveringsprojekt. Og du kan altid regne med vores ærlige vurdering.

 

 

 

Lund Tømrer og Montage renoverer blandt andet:

 • Carport
 • Terrasse
 • Skur
 • Køkken
 • Badeværelse
 • Tag
 • Udhæng og gavle
 • Første sal

Kunden er centrum for alt vores arbejde

I Lund Tømrer og Montage er det en vigtig del af vores arbejde at arbejde tæt sammen med vores kunder. Det gør vi for at forstå dine specifikke behov og ønsker, så vi kan skræddersy vores renoveringsplaner til dine individuelle krav. I den proces er vi fleksible, så planen kan tilpasses dit hverdagsliv og tidsplan.

Vi laver primært renoveringsopgaver i Herning, men også i hele Midt- Øst- og Vestjylland. Kontakt os, hvis du har en renoveringsopgave, som vi skal hjælpe dig sikkert i mål med.

3 gode grunde til at vælge os

Hvorfor skal du vælge Lund Tømrer og Montage?

Fleksibilitet

Vi er kendt for vores fleksibilitet, der sikrer, at arbejdet tilpasses dine behov og ønsker, så du kan få den bedste proces og det bedste resultat.

Vi skaber tryghed for vores kunder

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger altid for at levere det bedste håndværk til vores kunder. Vi er stolte af vores ekspertise og høje standarder, der sikrer, at du får en holdbar og smuk løsning, der holder i mange år.

Bred vifte af kompetencer

Vi har en bred vifte af kompetencer, der gør os i stand til at udføre enhver tømreropgave, uanset om det drejer sig om tagarbejde, døre og vinduer, renovering, gulve eller specialopgaver. Vores erfarne og dygtige medarbejdere kan håndtere enhver udfordring og sikre dig den bedste løsning.

Send din opgave direkte

Vi udfører tømrerhåndværk for private og erhverv. Skal du bruge en tømrer i Herning og Jylland? Kontakt os, og lad os høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.


   

  Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.
  Felter markeret med * skal udfyldes.

  Vi kan hjælpe med alle typer opgaver inden for:

  Fandt du ikke det du søgte?

  Kontakt os endelig, såfremt du har en specifik forespørgsel på et projekt,
  som ikke er nævnt ovenfor.​ Se mere af vores udførte arbejde på Facebook

  Specialopgaver i Herning

  Se vores anmeldelser

  Skift af emhætte

  Vi har fået skiftet vores gamle og grimme emhætte ud med en loftsemhætte. Vores henvendelse blev besvaret hurtigt, aftalerne blev overholdt, der har været god kommunikation hele vejen, og det har resulteret i flot og veludført arbejde. Vi er meget tilfredse.

  Garageloft Skiftet - Meget Tilfreds

  Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde.

  I mit nybyggede hus var troldtekt loftet i garagen sat op, uden at pladerne var blevet akklimatiseret først. Der var derfor store mellemrum mellem pladerne. Mit garageloft skulle derfor nedtages, gamle plader kasseres og nye sat op.

  Lund fik opgaven, og det nye loft sidder helt perfekt. Klar anbefaling herfra.

  Hurtig og ordentligt arbejde!

  Jeg manglede hjælp til ny tagkonstruktion på garagen. Drengene rykkede ud allerede halvanden uge efter og skiftede det hele, og arrangerede endda kontakten til ham der skulle brænde pap på! Det hele gled helt efter bogen og de sluttede endda med at spørge om de lige skulle fuge vinduerne om! 🤩