Ejendomsservice

Din ejendomsservice i Herning: Lund Tømrer og Montage – Fleksibel og pålidelig

Har du brug for hjælp til mindre mureropgaver, belægning, havearbejde eller vinduespudsning? Eller står du måske overfor en større opgave som anlægning af en ny gårdsplads? Hos Lund Tømrer og Montage tilbyder vi nu også ejendomsservice til at dække alle dine behov omkring hjemmet eller virksomheden.

Hvorfor vælge vores ejendomsservice?

Vi forstår vigtigheden af alsidighed og tilgængelighed i hverdagens små og store opgaver. Vores handymen er ikke kun dygtige håndværkere; de er også trænede til at tage hånd om en bred vifte af opgaver med samme høje standard, som når vi arbejder med tømrer- eller tagprojekter. Uanset opgavens størrelse sørger vi for en effektiv løsning og grundig oprydning efterfølgende.

Vores Ydelser inkluderer:

Mindre mureropgaver

Belægning af indkørsler og terrasser

Havepleje og anlægsarbejde

Vinduespudsning

Anlægning af gårdspladser og meget mere

Vi har også det nødvendige udstyr til at håndtere diverse opgaver effektivt. Med vores minigraver, minilæsser, stamper og andet professionelt udstyr er vi godt rustet til at tage hånd om både små og store projekter, herunder vinterservice af veje for at sikre og fremkommelige forhold i de kolde måneder.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at lette din hverdag. Vi er kun et opkald væk og klar til at assistere med enhver opgave, du måtte have – store som små. Husk, hos Lund Tømrer og Montage er ingen opgave for lille eller for stor.

3 gode grunde til at vælge os

Hvorfor skal du vælge Lund Tømrer og Montage?

Fleksibilitet

Vi er kendt for vores fleksibilitet, der sikrer, at arbejdet tilpasses dine behov og ønsker, så du kan få den bedste proces og det bedste resultat.

Vi skaber tryghed for vores kunder

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger altid for at levere det bedste håndværk til vores kunder. Vi er stolte af vores ekspertise og høje standarder, der sikrer, at du får en holdbar og smuk løsning, der holder i mange år.

Bred vifte af kompetencer

Vi har en bred vifte af kompetencer, der gør os i stand til at udføre enhver tømreropgave, uanset om det drejer sig om tagarbejde, døre og vinduer, renovering, gulve eller specialopgaver. Vores erfarne og dygtige medarbejdere kan håndtere enhver udfordring og sikre dig den bedste løsning.

Send din opgave direkte

Vi udfører tømrerhåndværk for private og erhverv. Skal du bruge en tømrer i Herning og Jylland? Kontakt os, og lad os høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.


   

  Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.
  Felter markeret med * skal udfyldes.

  Vi kan hjælpe med alle typer opgaver inden for:

  Fandt du ikke det du søgte?

  Kontakt os endelig, såfremt du har en specifik forespørgsel på et projekt,
  som ikke er nævnt ovenfor.​ Se mere af vores udførte arbejde på Facebook

  Specialopgaver i Herning

  Se vores anmeldelser

  Skift af emhætte

  Vi har fået skiftet vores gamle og grimme emhætte ud med en loftsemhætte. Vores henvendelse blev besvaret hurtigt, aftalerne blev overholdt, der har været god kommunikation hele vejen, og det har resulteret i flot og veludført arbejde. Vi er meget tilfredse.

  Garageloft Skiftet - Meget Tilfreds

  Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde.

  I mit nybyggede hus var troldtekt loftet i garagen sat op, uden at pladerne var blevet akklimatiseret først. Der var derfor store mellemrum mellem pladerne. Mit garageloft skulle derfor nedtages, gamle plader kasseres og nye sat op.

  Lund fik opgaven, og det nye loft sidder helt perfekt. Klar anbefaling herfra.

  Hurtig og ordentligt arbejde!

  Jeg manglede hjælp til ny tagkonstruktion på garagen. Drengene rykkede ud allerede halvanden uge efter og skiftede det hele, og arrangerede endda kontakten til ham der skulle brænde pap på! Det hele gled helt efter bogen og de sluttede endda med at spørge om de lige skulle fuge vinduerne om! 🤩