Gulve

God service og gulvlægning i Herning hører sammen

Vi er dit sikre valg til alt, hvad der vedrører gulvlægning og -renovering. Vi ved, hvor vigtig en rolle gulvet spiller for både komfort, funktionalitet og udseende i dit private hjem eller på arbejdspladsen.

Vi ved også, hvor vigtigt det er, at processen med et nyt gulv er simpel og fleksibel, og vi kan bidrage til alle dele af sådan en proces. Vi tilpasser hele processen til din eller virksomhedens tidsplan, så det bliver så nem en proces, som det er muligt.

Gulvlægning i Herning

Klassisk klikgulv eller smukt sildebensgulv? Eller noget helt andet eller midt i mellem? Med gulvlægning findes der nærmest uendelige muligheder. Men sammen med os hos Lund Tømrer og Montage får du rådgivning og hjælp til at finde den løsning, der giver mest værdi for dig eller arbejdspladsen.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi lægger gulv i forskellige materialer, blandt andet:

 • Klikgulve
 • Laminatgulve
 • Trægulve
 • Vinylgulve
 • Sildebensgulve

Har du et særligt ønske til dit gulv? Vi er altid klar på en anderledes gulvopgave. For uanset hvilken type gulv du har brug for, har vi den ekspertise og erfaring, der er nødvendig for at sikre et smukt og holdbart resultat.

Vil du have kompetent hjælp til gulvlægning i Herning? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine ønsker til dit nye gulv.

 

Billede af flydespartel til gulvarbejde og tapetsering til specialarbejde. Vi kan spartle, tapetsere og male, så du kommer godt i mål - uden bøvl. - Hos Lund Tømrer og Montage er der kompetencer og evner indenfor alle områder, derfor er vi klar til at hjælpe dig hele vejen - på absolut bedste vis.

Billede af flydespartel til gulvarbejde og tapetsering til specialarbejde. Vi kan spartle, tapetsere og male, så du kommer godt i mål – uden bøvl. – Hos Lund Tømrer og Montage er der kompetencer og evner indenfor alle områder, derfor er vi klar til at hjælpe dig hele vejen – på absolut bedste vis.

3 gode grunde til at vælge os

Hvorfor skal du vælge Lund Tømrer og Montage?

Fleksibilitet

Vi er kendt for vores fleksibilitet, der sikrer, at arbejdet tilpasses dine behov og ønsker, så du kan få den bedste proces og det bedste resultat.

Vi skaber tryghed for vores kunder

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger altid for at levere det bedste håndværk til vores kunder. Vi er stolte af vores ekspertise og høje standarder, der sikrer, at du får en holdbar og smuk løsning, der holder i mange år.

Bred vifte af kompetencer

Vi har en bred vifte af kompetencer, der gør os i stand til at udføre enhver tømreropgave, uanset om det drejer sig om tagarbejde, døre og vinduer, renovering, gulve eller specialopgaver. Vores erfarne og dygtige medarbejdere kan håndtere enhver udfordring og sikre dig den bedste løsning.

Send din opgave direkte

Vi udfører tømrerhåndværk for private og erhverv. Skal du bruge en tømrer i Herning og Jylland? Kontakt os, og lad os høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.


   

  Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.
  Felter markeret med * skal udfyldes.

  Vi kan hjælpe med alle typer opgaver inden for:

  Fandt du ikke det du søgte?

  Kontakt os endelig, såfremt du har en specifik forespørgsel på et projekt,
  som ikke er nævnt ovenfor.​ Se mere af vores udførte arbejde på Facebook

  Specialopgaver i Herning

  Se vores anmeldelser

  Skift af emhætte

  Vi har fået skiftet vores gamle og grimme emhætte ud med en loftsemhætte. Vores henvendelse blev besvaret hurtigt, aftalerne blev overholdt, der har været god kommunikation hele vejen, og det har resulteret i flot og veludført arbejde. Vi er meget tilfredse.

  Garageloft Skiftet - Meget Tilfreds

  Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde.

  I mit nybyggede hus var troldtekt loftet i garagen sat op, uden at pladerne var blevet akklimatiseret først. Der var derfor store mellemrum mellem pladerne. Mit garageloft skulle derfor nedtages, gamle plader kasseres og nye sat op.

  Lund fik opgaven, og det nye loft sidder helt perfekt. Klar anbefaling herfra.

  Hurtig og ordentligt arbejde!

  Jeg manglede hjælp til ny tagkonstruktion på garagen. Drengene rykkede ud allerede halvanden uge efter og skiftede det hele, og arrangerede endda kontakten til ham der skulle brænde pap på! Det hele gled helt efter bogen og de sluttede endda med at spørge om de lige skulle fuge vinduerne om! 🤩