Døre og vinduer

Energioptimering af din bolig med nye døre og vinduer i Herning

Når det kommer til at udskifte døre og vinduer i dit hjem eller virksomhed, er det vigtigt at finde en dygtig tømrer til opgaven, der udfører arbejdet med høj kvalitet og flotte slutresultater. Det får du hos Lund Tømrer og Montage – og du får du også en fleksibilitet, så processen tilpasses din hverdag.

Isolering for energioptimering i Herning

Vi hjælper dig i mål med en værdifuld energioptimering af din bolig eller bygning. Det gør vi ved at rådgive dig til den bedste løsning. Og vi gør det både i forhold til udskiftning eller reparation af vinduer, men også i forhold til isolering. Dit hjem får de mest optimale betingelser for at spare på energiforbruget og skabe bedre indeklima.

Udskiftning af døre og vinduer for private og erhverv

Med Lund Tømrer og Montage får du en skræddersyet løsning i forhold til montering, udskiftning eller reparation af vinduer til din bolig eller bygning. Og er du i tvivl om, hvad der skal ske med dine vinduer og/eller døre, så tager vi gerne ud og ser på projektet. Her kan vi både bidrage med rådgivning og give et uforpligtende tilbud.

Udskiftning af døre og vinduer i Herning? Lund Tømrer og Montage er klar til at hjælpe dig. Kontakt os, så er du allerede godt i gang.

 

Døre og vinduer i Herning

3 gode grunde til at vælge os

Hvorfor skal du vælge Lund Tømrer og Montage?

Fleksibilitet

Vi er kendt for vores fleksibilitet, der sikrer, at arbejdet tilpasses dine behov og ønsker, så du kan få den bedste proces og det bedste resultat.

Vi skaber tryghed for vores kunder

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger altid for at levere det bedste håndværk til vores kunder. Vi er stolte af vores ekspertise og høje standarder, der sikrer, at du får en holdbar og smuk løsning, der holder i mange år.

Bred vifte af kompetencer

Vi har en bred vifte af kompetencer, der gør os i stand til at udføre enhver tømreropgave, uanset om det drejer sig om tagarbejde, døre og vinduer, renovering, gulve eller specialopgaver. Vores erfarne og dygtige medarbejdere kan håndtere enhver udfordring og sikre dig den bedste løsning.

Send din opgave direkte

Vi udfører tømrerhåndværk for private og erhverv. Skal du bruge en tømrer i Herning og Jylland? Kontakt os, og lad os høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.


   

  Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.
  Felter markeret med * skal udfyldes.

  Vi kan hjælpe med alle typer opgaver inden for:

  Fandt du ikke det du søgte?

  Kontakt os endelig, såfremt du har en specifik forespørgsel på et projekt,
  som ikke er nævnt ovenfor.​ Se mere af vores udførte arbejde på Facebook

  Specialopgaver i Herning

  Se vores anmeldelser

  Skift af emhætte

  Vi har fået skiftet vores gamle og grimme emhætte ud med en loftsemhætte. Vores henvendelse blev besvaret hurtigt, aftalerne blev overholdt, der har været god kommunikation hele vejen, og det har resulteret i flot og veludført arbejde. Vi er meget tilfredse.

  Garageloft Skiftet - Meget Tilfreds

  Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde.

  I mit nybyggede hus var troldtekt loftet i garagen sat op, uden at pladerne var blevet akklimatiseret først. Der var derfor store mellemrum mellem pladerne. Mit garageloft skulle derfor nedtages, gamle plader kasseres og nye sat op.

  Lund fik opgaven, og det nye loft sidder helt perfekt. Klar anbefaling herfra.

  Hurtig og ordentligt arbejde!

  Jeg manglede hjælp til ny tagkonstruktion på garagen. Drengene rykkede ud allerede halvanden uge efter og skiftede det hele, og arrangerede endda kontakten til ham der skulle brænde pap på! Det hele gled helt efter bogen og de sluttede endda med at spørge om de lige skulle fuge vinduerne om! 🤩