Specialopgaver

Specialopgaver i Herning løst med topkvalitet

Vi elsker udfordringer og vi  løser udfordrende og specialiserede tømreropgaver, og vores mål er at levere høj kvalitet og god service til alle vores kunder. Sidstnævnte sikrer vi ved en åben dialog, så resultatet svarer til dine ønsker og ved at tilbyde en fleksibel proces.

Vi bidrager med en stærk kombination af kreativitet, viden om materialer og muligheder og med en passion for faget. Med det kan vi tilbyde dig en sikker løsning på en specialopgave.

 

Eksempler på opgaver, som vi kan løse:

 • Specialbyggede hylder, skabe og reoler
 • Ønsker til uderum, f.eks. op- og nedgange, tilpassede trapper og indbyggede plantekasser i terrassen
 • Carport
 • Ovenlysvinduer
 • Opbygning af gavl og stern
 • Alle typer tilbygning

Specialtømreropgaver i Herning

Når du skal have løst en specialopgave, er det vigtigt at vælge et tømrerteam, der kan løfte opgaven. Det er uanset om det er tilpasning af eksisterende bygningsdele eller opførelse af noget helt nyt. Hos os har vi både de rette færdigheder, kreativitet og den nødvendige viden til at håndtere alle typer specialopgaver.

Vi er også fleksible i vores arbejdsområde, så ud over at arbejde i Herning kan enhver opgave også få os til resten af Midt-, Øst-, og Vestjylland.

Skal Lund Tømrer og Montage bygge løsningen på din specialudfordring? Kontakt os og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Specialopgaver
Specialopgaver
Specialopgaver
Opbygning af kasse til vinkøleskab - akustikpaneler - kontorlokale i Herning

Opbygning af kasse til vinkøleskab – akustikpaneler – kontorlokale i Herning 

Opbygning af kasse til vinkøleskab - akustikpaneler - kontorlokale i Herning

3 gode grunde til at vælge os

Hvorfor skal du vælge Lund Tømrer og Montage?

Fleksibilitet

Vi er kendt for vores fleksibilitet, der sikrer, at arbejdet tilpasses dine behov og ønsker, så du kan få den bedste proces og det bedste resultat.

Vi skaber tryghed for vores kunder

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger altid for at levere det bedste håndværk til vores kunder. Vi er stolte af vores ekspertise og høje standarder, der sikrer, at du får en holdbar og smuk løsning, der holder i mange år.

Bred vifte af kompetencer

Vi har en bred vifte af kompetencer, der gør os i stand til at udføre enhver tømreropgave, uanset om det drejer sig om tagarbejde, døre og vinduer, renovering, gulve eller specialopgaver. Vores erfarne og dygtige medarbejdere kan håndtere enhver udfordring og sikre dig den bedste løsning.

Send din opgave direkte

Vi udfører tømrerhåndværk for private og erhverv. Skal du bruge en tømrer i Herning og Jylland? Kontakt os, og lad os høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.


   

  Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.
  Felter markeret med * skal udfyldes.

  Vi kan hjælpe med alle typer opgaver inden for:

  Fandt du ikke det du søgte?

  Kontakt os endelig, såfremt du har en specifik forespørgsel på et projekt,
  som ikke er nævnt ovenfor.​ Se mere af vores udførte arbejde på Facebook

  Specialopgaver i Herning

  Se vores anmeldelser

  Skift af emhætte

  Vi har fået skiftet vores gamle og grimme emhætte ud med en loftsemhætte. Vores henvendelse blev besvaret hurtigt, aftalerne blev overholdt, der har været god kommunikation hele vejen, og det har resulteret i flot og veludført arbejde. Vi er meget tilfredse.

  Garageloft Skiftet - Meget Tilfreds

  Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde.

  I mit nybyggede hus var troldtekt loftet i garagen sat op, uden at pladerne var blevet akklimatiseret først. Der var derfor store mellemrum mellem pladerne. Mit garageloft skulle derfor nedtages, gamle plader kasseres og nye sat op.

  Lund fik opgaven, og det nye loft sidder helt perfekt. Klar anbefaling herfra.

  Hurtig og ordentligt arbejde!

  Jeg manglede hjælp til ny tagkonstruktion på garagen. Drengene rykkede ud allerede halvanden uge efter og skiftede det hele, og arrangerede endda kontakten til ham der skulle brænde pap på! Det hele gled helt efter bogen og de sluttede endda med at spørge om de lige skulle fuge vinduerne om! 🤩