Køkkener

Montering af køkkener i Herning

En køkkenrenovering starter med en drøm, og herfra til et tilfredsstillende resultat er der mange beslutninger, arbejdstimer og muligheder. Men vi er med dig fra start til slut, så du får den nødvendige faglige ekspertise der skal til, for at du får det køkkenområde, du ønsker.

Vi arbejder enormt detaljeorienteret, og for dig betyder det, at du kan forvente dig meget af det færdige resultat. Ligesom vi ikke er færdige med en opgave, før både du og vi er tilfredse.

Men det er ikke kun køkkener, vi sætter op, vi kan også hjælpe med:

 • Renovering af køkken
 • Åbning fra køkken til køkkenalrum
 • Udskiftning af inventar i bad, køkken og garderobe
 • Montering af alle slags skabe, skuffer og bordplader

Vi tager ansvar for hele processen

Hos os kan du få hjælp til hele processen, fra planlægning af køkkenet til den endelige opsætning. Vi arbejder med køkken-, bad- og garderobeelementer fra alle mærker, og vi kan derfor hjælpe dig i processen med at finde det køkken, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Vores tømrere sørger for at tage ansvar for hele processen, så du kan slappe af og nyde resultatet.

Skal Lund Tømrer og Montage renovere dit køkken eller sætte dit nye køkken op? Kontakt os, så er du et skridt nærmere dit nye køkken i Herning eller Midtjylland.

3 gode grunde til at vælge os

Hvorfor skal du vælge Lund Tømrer og Montage?

Fleksibilitet

Vi er kendt for vores fleksibilitet, der sikrer, at arbejdet tilpasses dine behov og ønsker, så du kan få den bedste proces og det bedste resultat.

Vi skaber tryghed for vores kunder

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger altid for at levere det bedste håndværk til vores kunder. Vi er stolte af vores ekspertise og høje standarder, der sikrer, at du får en holdbar og smuk løsning, der holder i mange år.

Bred vifte af kompetencer

Vi har en bred vifte af kompetencer, der gør os i stand til at udføre enhver tømreropgave, uanset om det drejer sig om tagarbejde, døre og vinduer, renovering, gulve eller specialopgaver. Vores erfarne og dygtige medarbejdere kan håndtere enhver udfordring og sikre dig den bedste løsning.

Send din opgave direkte

Vi udfører tømrerhåndværk for private og erhverv. Skal du bruge en tømrer i Herning og Jylland? Kontakt os, og lad os høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.


   

  Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.
  Felter markeret med * skal udfyldes.

  Vi kan hjælpe med alle typer opgaver inden for:

  Fandt du ikke det du søgte?

  Kontakt os endelig, såfremt du har en specifik forespørgsel på et projekt,
  som ikke er nævnt ovenfor.​ Se mere af vores udførte arbejde på Facebook

  Specialopgaver i Herning

  Se vores anmeldelser

  Skift af emhætte

  Vi har fået skiftet vores gamle og grimme emhætte ud med en loftsemhætte. Vores henvendelse blev besvaret hurtigt, aftalerne blev overholdt, der har været god kommunikation hele vejen, og det har resulteret i flot og veludført arbejde. Vi er meget tilfredse.

  Garageloft Skiftet - Meget Tilfreds

  Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde.

  I mit nybyggede hus var troldtekt loftet i garagen sat op, uden at pladerne var blevet akklimatiseret først. Der var derfor store mellemrum mellem pladerne. Mit garageloft skulle derfor nedtages, gamle plader kasseres og nye sat op.

  Lund fik opgaven, og det nye loft sidder helt perfekt. Klar anbefaling herfra.

  Hurtig og ordentligt arbejde!

  Jeg manglede hjælp til ny tagkonstruktion på garagen. Drengene rykkede ud allerede halvanden uge efter og skiftede det hele, og arrangerede endda kontakten til ham der skulle brænde pap på! Det hele gled helt efter bogen og de sluttede endda med at spørge om de lige skulle fuge vinduerne om! 🤩